Excite

Justin Bieber en Selena Gomez zijn weer samen

Justin Bieber is zijn aapje misschien wel kwijt, maar zijn ex-vriendin is weer terug. Justin Bieber en Selena Gomez zijn weer samen. Dat blijkt althans uit een kiekje van de twee, die Justin op zijn Facebook plaatste.

Intieme foto op Twitter

Het geplaagde tieneridool plaatste vrijdag een intieme foto via Twitter op zijn Instagram, waarop hij te zien is met de actrice. Op de foto zien de Beliebers Justin halfnaakt achter zijn laptop, terwijl Gomez achter hem zit. Onder de afbeelding staat de tekst: “Je hebt lang genoeg aan je muziek gewerkt schat, kom knuffelen - zij”

Bevestiging relatie

Eerder deze week lieten Selena en Justin al doorschemeren dat er weer meer speelde tussen de twee. Justin postte ook toen een foto op zijn Twitter waar hij samen met Selena opstond. Dit kiekje werd alleen snel weer verwijderd. Vorige week was de Biebster gespot met een foto van Selena op de schermbeveiliging van zijn telefoon. Dat de foto van vrijdag nog steeds te zien is, lijkt een bevestiging van de relatie.

Weer bij elkaar

Selena vloog onlangs naar haar ex-vriend in Oslo, waar Bieber voor een optreden was. Bronnen vertelden toen aan People dat de twee verliefd leken. “Ze hielden elkaars hand vast, knuffelden en zoenden. Alsof er nooit iets gebeurd was en ze weer bij elkaar waren.” Gomez en Bieber gingen in december vorig jaar uit elkaar na een relatie van twee jaar. Justin heeft inmiddels ook een tatoeage laten zetten van een engel die bijzonder veel gelijkenis vertoond met Selena.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020