Excite

Justin Bieber gearresteerd: zanger vrij op borgtocht

Justin Bieber is gearresteerd deze week, maar sinds vrijdag is de zanger weer op vrije voeten. De tienerster mocht zijn cel verlaten nadat hij een borg betaalde van 2.500 dollar. Met de kenmerkende capuchon over zijn hoofd verliet Justin Bieber de gevangenis. Hij nam nog wel de tijd om naar de toegestroomde fans en pers te zwaaien.

Bieber werd deze week gearresteerd toen hij een snelheidsovertreding beging onder invloed van alcohol en drugs. Ook verzette hij zich bij zijn arrestatie. De Lamborghini waarin Bieber bijna de dubbele toegestane snelheid reed, mocht overigens niet mee naar huis.

Straatrace

De snelheidsovertreding zou onderdeel zijn van een illegale straatrace. Justin Bieber reed bijna honderd kilometer per uur, in een gebied waar de maximale snelheid op vijftig kilometer per uur ligt. Zijn tegenstander in de straatrace was R&B zanger Khalil Sharieff, die in een Peperdure Ferrari reed. Vrienden van de twee hadden tijdens de race de weg geblokkeerd met twee terreinwagens, zodat Bieber en Sharieff geen ongelukken zouden veroorzaken.

Politierapport

In het politierapport van Justin Bieber is te lezen dat de ster na zijn aanhouding een blaastest moest doen, waaruit bleek dat hij te veel had gedronken. Toen Bieber werd geconfronteerd met het resultaat schold hij de dienstdoende agent uit. De zanger had verder “bloeddoorlopen ogen” en een zweem van alcohol om zich heen. Ook was zijn rijbewijs verlopen. De politie pikte het niet en Justin Bieber werd gearresteerd.

In een speciaal belegde persconferentie liet de politie weten dat er geen geweld is gebruikt toen Justin Bieber werd gearresteerd. Bieber zou meteen hebben bekend dat hij “onder invloed van medicijnen was en dat hij marihuana had gerookt en een biertje had gedronken,” zo verklaarde een woordvoerder van de politie.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020