Excite

Justin Bieber geeft over op podium

Tieneridiool Justin Bieber verraste zijn fans gisteravond met een wel heel bijzonder optreden. De zanger werd ziek toen hij net op het podium stond en moest zich tijdens zijn optreden drie keer van het podium haasten om over te geven. Dat schrijft de Amerikaanse krant USA Today. Justin Biebers incident staat inmiddels op YouTube.

Maaginhoud

Popidool Justin Bieber verraste zijn publiek in Arizona door springend het podium op te komen. Direct daarna keerde hij zich om en gaf zijn maaginhoud over. Tijd om naar de wc te komen had de zanger niet. Na een uur ging het voor de tweede keer mis. Tijdens het nummer ‘Out of Town Girl’ rende Bieber weg van zijn publiek om over te geven. “Het spijt me, ik moet het wat rustiger aan gaan doen,”zei Justin toen hij weer terug kwam.

Ongeruste fans

De derde keer duurde het langer voordat Justin Bieber terugkwam, waardoor fans zich zorgen begonnen te maken. Bij terugkomst liet de hitzanger zich van zijn gevoelige kant zien. “Het is moeilijk, ik voel me niet geweldig en moet overgeven in het bijzijn van een hele groep mensen. Houden jullie ook van me als ik op het podium over mijn nek ga?”

Druk werkschema

Volgende USA Today was Bieber verzwakt door de vele soundchecks op die dag. Bovendien heeft hij een drukke periode voor de boeg; de komende maanden verzorgt de Canadese zanger ruim zeventig concerten in de Verenigde Staten en Europa. Vorige week gaf het tieneridool al aan het het niet goed met hem ging: “Na al het reizen is mijn lichaam bezweken,” twitterde de zanger vorige week maandag. “Ik ga mijn gemak houden.”

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020