Excite

Justin Bieber heeft drugs in huis

Justin Bieber is al lang niet meer het schattige kindersterretje dat we ons graag herinneren. De inmiddels 19-jarige Canadees wordt zelfs steeds vaker in verband gebracht met kattenkwaad en kleine schandalen. Meest recent is de vondst van cocaïne in de woning van Justin Bieber dinsdag in Los Angeles. De drugs zijn werden gevonden bij een politieonderzoek naar aanleiding van een burenruzie.

Lil Za gearresteerd

Goed nieuws voor de fans van Justin Bieber: de drugs zouden niets met hem te maken hebben, ondanks zijn liefde voor marihuana. Dat heeft de politie vandaag bevestigd. Bieber was op het moment van de vondst niet thuis. Zijn beste vriend, rapper Lil Za wordt verantwoordelijk gehouden voor drugsbezit en is om die reden gearresteerd. De jongen woonde enige tijd bij het tieneridool in huis, maar was nu slechts op bezoek.

Eieren

De burenruzie zou wel kunnen leiden tot een vervelend gevolg voor Justin Bieber. Bieber zou vorig weekend het huis van zijn buurman hebben bekogeld met eieren, waarbij er voor 15.000 dollar aan schade is veroorzaakt. De huiszoeking dinsdag werd door de politie gebruikt om videobeelden te zoeken van de actie. Entertainmentsite TMZ heeft de beelden inmiddels weten te bemachtigen.

Ongeregeldheden

Hoewel het incident van Justin Bieber en drugs in de kiem gesmoord kan worden, blijft de politie volgens anonieme bronnen op zoek naar iets om de Canadese zanger op te pakken. Bieber komt tot nu toe steeds weg met ongeregeldheden, zoals het spuiten van graffiti, te hard rijden en het bespugen van een buurman.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020