Excite

Justin Bieber komt naar Nederland

Nederlandse fans kunnen blij zijn: tieneridool Justin Bieber doet met zijn wereldtournee My World Tour ook Nederland aan. Op zondag 27 maart 2011 geeft de razend populaire Canadese zanger een concert in Ahoy Rotterdam.

Liefhebbers van Bieber kunnen vanaf 4 december tickets aanschaffen in de voorverkoop. De prijzen van een kaartje liggen tussen de 30 en 50 euro per stuk. Behalve Ahoy zal Bieber ook het Sportpaleis in Antwerpen met een bezoek vereren.

Bieber werd bekend dankzij de filmpjes die hij plaatste op videowebsite YouTube. Inmiddels heeft het tieneridool een contract bij Universal Music. Vorige week sleepte hij bij de Amerikaanse MTV Awards nog vier prijzen in de wacht. Hij won een award voor beste artiest, beste pop-rockalbum, beste pop-rockzanger en beste nieuwkomer.

Behalve met muziek scoort Bieber nu ook met zijn eerste boek, First Step 2 Forever. Afgelopen weekend was hij van plan om in New York 1000 boeken te signeren. Er waren echter ruim twee keer zoveel fans ter plaatse. Vooral veel tienermeisjes stonden in de regen te wachten op Bieber’s komst. Hij kwam te laat, maar maakte dat goed door zijn handtekening in maar liefst 2000 boeken te zetten.

De nog maar zestienjarige Bieber leert van een coach hoe hij het beste indruk kan maken op zijn publiek, en hoe hij met flirten met meisjes. Coach Ryan adviseert de zanger onder andere hoe hij beste kan lopen, praten, en hoe zijn pet op zijn hoofd moet zitten als hij meisjes wil imponeren.

Afbeelding: flickr

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020