Excite

Justin Bieber komt onder arrestatie uit ondanks aanval op agent met waterballon

Dé bekendste tiener van dit moment, Justin Bieber, is door het oog van de naald gekropen. De jongen wist een arrestatie te ontkomen, ondanks het feit dat hij een politieagent met een waterballon bekogeld had.

De 16-jarige werd vorige week beschuldigd van ‘ongepast gedrag’. Dit is opvallend, want de jonge tiener heeft juist een onberispelijk imago. Zijn moeder zou hem erg strak houden en de jongen – die zelf bekend werd via YouTube – zou hier helemaal geen moeite mee hebben. Volgens de verhalen was hij echter wat aan het klieren en gooide hij verschillende waterballonnen naar de politie. De ballonnen raakten de agenten, maar slechts één ballon ging kapot.

Na het incident vluchtte Bieber snel naar zijn trailer. Een bodyguard wist de politieagent er van te overtuigen Bieber niet te arresteren. Na het incident, dat zich voor een uitverkocht concert voordeed, is geen aangifte meer gedaan.

Een woordvoerder voor de politie bevestigde dat Justin Bieber de ballonnen had gegooid, maar hier werd verder geen commentaar op gegeven. Ook voegde hij toe dat er geen rapportage was opgemaakt van het incident.

Justin Bieber is razend populair onder tieners en is vooral op Twitter erg actief. Samen met zijn volgers is het ‘Bieberverkeer’ goed voor zo’n 3% van alle activiteit op Twitter. De jongen werd bekend nadat zijn moeder video’s van zijn optredens op internet had geplaatst. Al snel wist hij een enorme schare fans te vergaren die ervoor hebben gezorgd dat de jongen zelf inmiddels een cultstatus bereikt heeft.

Afbeelding: Flickr, gebruiker Kindofadraag

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020