Excite

Justin Bieber koopt eerste eigen huis

De meeste jongeren van 16 denken nog niet eens aan het kopen van een eigen huis, laat staan een huis van bijna twee miljoen. Justin Bieber valt echter niet onder ‘de meeste jongeren’, zoals bleek toen hij een super-de-luxe appartement in hartje Los Angeles kocht voor 1,7 miljoen dollar.

Het appartement wordt waarschijnlijk een verjaardagscadeau van zijn familie, maar wordt ongetwijfeld wel betaald van het geld dat de jongen verdient. Het appartement beschikt over drie slaapkamers en vier badkamers. Het is helemaal gerenoveerd en bij de renovatie zijn prachtige materialen gebruikt. Vanuit de ruime woonkamer heb je een weids uitzicht over de stad. Hetzelfde geldt voor het ruime terras.

Omdat bij het appartement twee garages horen, kan Bieber ook gemakkelijk zijn matzwarte Ferrari en witte Lamborghini kwijt. Er een aantal gemeenschappelijke ruimtes in het gebouw waar Bieber gaat wonen. Gelukkig is het geen straf om deze te delen; het gaat hier namelijk om een feestkamer, een fitnessruimte, een verwarmd binnenzwembad en een spa.

Als Bieber niet op pad is om zijn muziek en nieuwe film te promoten, dan kan hij in zijn nieuwe appartement genieten met zijn nieuwe vriendinnetje, Disney-ster Selena Gomez. Er was al langer sprake van een relatie tussen die twee, maar zelf ontkenden de jeugdige sterren dit lange tijd. Inmiddels zijn ze over die fase heen; nadat ze regelmatig hand in hand gespot werden heeft Justin Selena meegenomen naar de première van zijn film.

Afbeelding: Flickr account kindofadraag

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020