Excite

Justin Bieber onthult eigen filmposter

Met talloze optredens, een rijke schare fans en een doorlopende stroom van hits zou je denken dat Justin Bieber het al druk genoeg heeft. Toch bleek dat de jonge ster ook nog tijd had om een film in elkaar te zetten. Deze week werd zijn filmposter onthuld, een ontwerp dat ongetwijfeld zijn weg zal weten te vinden tot talloze tienerkamertjes.

De film van Justin Bieber heet Never Say Never en vertelt het verhaal van de tiener uit Canada, die onverwachts één van de grootste wereldsterren van dit moment werd. Op de poster zien we Bieber, van onder gefotografeerd, zodat hij extra lang lijkt, op een weg staan, met aan de ene kant het grauwe dorpje waar hij vandaan komt en aan de andere kant een glanzende skyline van New York.

Met de tagline ‘Find out what’s possible if you never give up’ laat Bieber zien dat zijn tocht naar de top er ook niet een was die alleen maar over rozen ging. Hij hoopt met zijn verhaal een inspiratiebron te zijn voor talloze andere talentvolle jongeren die dromen van een carrière in bijvoorbeeld de muziek.

Het bijzondere van deze film is dat hij helemaal is uitgevoerd in 3D. Nu vragen de echte fans zich natuurlijk af of ook Justin’s beroemde haar in 3D lekker mee zwiert. Helaas moeten we op dat antwoord nog even wachten, want op dit moment wordt de laatste hand aan de film gelegd. Never Say Never komt waarschijnlijk later in 2011 uit.

Afbeelding: Flickr account kindofadraag

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020