Excite

Justin Bieber slaat fotograaf

Justin Bieber heeft een fotograaf geslagen nadat deze hem fotografeerde in een winkelcentrum in zijn woonplaats Calabasas. De popidool was daar aan het winkelen met zijn vriendin Selena Gomez. Het incident vond plaats toen de fotograaf ongevraagd een kiekje schoot.

Voor de auto

TMZ meldt vandaag dat de fotograaf ongevraagd een foto van de winkelende Justin en Selena maakte. Justin was hier niet van gediend en gaf de paparazzo een oplawaai. Getuigen vertellen een ander verhaal, namelijk dat de fotograaf voor de auto van Justin stond en weigerde om weg te gaan. De tieneridool zou eerst hebben gevraagd of de fotograaf wilde weggaan, maar dat wilde de paparazzo niet.

Ziekenhuis

Volgens TMZ belde de fotograaf meteen na het opstootje het alarmnummer, maar de politie arriveerde toen Justin en Selena al weg waren. De fotograaf klaagde over pijn op de borst en werd met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Na kort onderzoek kon hij zonder al te veel schade weer vertrekken. Volgens getuigenverklaringen zou een advocaat tegen het slachtoffer hebben gezegd dat hij een hoop geld kon verdienen door Justin verantwoordelijk te houden voor de vechtpartij. De paparazzo heeft inmiddels aangifte gedaan van het handgemeen en de politie onderzoekt de zaak. De woordvoerder van Justin Bieber wil geen commentaar geven op het voorval.

Brutale paparazzi

Het is niet de eerste keer dat de paparazzi zichzelf in een benarde situatie bevindt. De roddelpers in Amerika staat bekend om hun brutale methoden om het populairste kiekje van de dag te schieten.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2019