Excite

Justin Bieber stopt?

Was het de stress die Justin Bieber te veel werd? Of zet de tienerster echt een punt achter zijn zangcarrière? Dat is de vraag die veel mensen bezighield tijdens de eerste Kerstdag. De Baby-zanger plaatste namelijk een cryptische tweet op zijn Twitter-account, waaruit zou blijken dat Justin Bieber stopt als zanger en mogelijk een teruggetrokken leven buiten de schijnwerpers start.

Commotie op internet

“My beloved beliebers: I’m officially retiring” schrijft Justin op eerste Kerstdag. Direct ontstond er commotie op het internet, want waarom zou de zo succesvolle twintiger nu een einde aan zijn zangcarrière willen maken? Bovendien komt er een nieuw album aan en daar hoort toch zeker een grote tournee bij. Toch komt de aankondiging niet geheel onverwacht, aangezien Bieber zelf al had gegrapt dat hij een pauze in zou lassen. Hij zou tijd nodig hebben om te groeien als artiest en om een meer volwassen muziekstijl te ontwikkelen.

Gerucht niet waar

Justin Bieber die stopt, dat klinkt voor sommige mensen als muziek in de oren. Toch lijkt het gerucht niet helemaal waar te zijn. Een uur na de aankondiging van zijn ‘pensioen’ twitterde Justin een kerstwens de wereld in, die hij afsloot met “IM HERE FOREVER”. Meteen al spijt dus! Volgens een vriend van Bieber was het allemaal een grap. “Hij vindt het gewoon grappig om te zien hoe snel alle media het oppikken, zonder dat ze het even bij hem checken,” vertelt hij aan het Amerikaanse US Weekly. Helaas dus voor hen die dachten dat de Bieber-fever voor altijd voorbij zou zijn.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020