Excite

Justin Bieber verkoopt haarlok voor goede doel

Een haarlok van popster Justin Bieber heeft via de veilingsite eBay maar liefst $40.688 opgeleverd. De 17-jarige zanger knipte onlangs zijn haar tot ontsteltenis van een grote groep Bieber-fans. Samen met talkshowhost Ellen DeGeneres besloot Bieber één van zijn haarlokken voor het goede doel te verkopen.

En daarmee hebben de twee dus aardig wat geld opgehaald. Een uur nadat Ellen DeGeneres het haar van de ster op Ebay had gezet, was er al een bedrag van $10.000 geboden. Dat liep snel op en Gentle Barn, een soort dierenbescherming in Californië, kon uiteindelijk $40.688 tegemoet zien. De gek die dat astronomische bedrag heeft neergelegd krijgt bovendien de mogelijkheid om Justin Bieber te ontmoeten.

Dat niet alle Bieber-fans blij waren met het kortgewiekte koppie van hun held bleek op Facebook. Maar liefst 85.000 fans 'ontvriendden' de zanger direct, nadat hij via Twitter een foto openbaar had gemaakt van zijn nieuwe coupe.

Naast zijn eigen haardonatie heeft Justin Bieber ook zijn fans opgeroepen een steentje bij te dragen. Voor zijn zeventiende verjaardag vroeg het kindsterretje zijn fans $17 over te maken naar CharityWater. Dat is een organisatie die zich inzet voor schoon drinkwater in derdewereldlanden. Zijn fans gaven massaal gehoor en doneerden inmiddels al meer dan $44.000.

Afbeelding: Flickr, gebruiker kindofadraag

 

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020