Excite

Justin Bieber woedend op 'schoonmaaksters'

Justin Bieber is woedend geworden nadat twee van zijn fans zijn hotelkamer binnen gedrongen waren, verkleed als schoonmaaksters. Wat hem het meest kwaad maakte, was het feit dat de meisjes foto’s genomen hebben van ‘zeer persoonlijke’ spullen van de 17-jarige zanger.

De ondeugende meiden, van 16 en 18 jaar oud, werden ontdekt door iemand van de beveiliging die binnenkwam op het moment dat zij in zijn bed wilden gaan liggen. Toen Justin het nieuws hoorde, voelde hij zich niet prettig meer in de hotelkamer en heeft hij de nacht in zijn toerbus doorgebracht. Ook de daaropvolgende dag weigerde hij een hotelkamer te boeken.

Volgens een bron was het hotel overladen met fans die allemaal een glimp van Justin wilden opvangen. De twee ondernemende dames zijn door een zijingang naar binnen geslopen, waarna ze twee schoonmaaktenues gestolen hebben. Vervolgens namen ze de lift naar de suite van Justin Bieber, waar ze ook meteen binnen gelaten werden. Daar begonnen ze tafels en meubels af te stoffen. Een getuige vertelt: "Niemand had iets door, want ze waren daadwerkelijk aan het schoonmaken. Totdat iemand in de kamer ernaast ze opvallend veel hoorde giechelen en ze in zijn bed betrapt werden."

De meisjes zijn op de vingers getikt en het hotel uitgezet. Bieber was zeer teleurgesteld in de beveiligingsmaatregelen van het hotel, Hard Days Night in Liverpool. Hij had daar de McCartney-suite gehuurd, een penthouse met drie kamers.

De beveiliging rondom Bieber wordt nu extra versterkt, om hem te beschermen tegen alle fans, die ook wel ‘ beliebers’ worden genoemd.

afbeelding: www.movienewsz.nl

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2018