Excite

'Justin Bieber wordt vermoord op 17 oktober'

Een bizarre voorspelling rond tieneridool Justin Bieber. De 17-jarige zanger ontving namelijk een wel heel specifieke doodsbedreiging op Facebook. De fans van Justin Bieber zijn in alle staten, maar de Canadese ster heeft niet gereageerd op de bedreigingen, noch op de paniek onder zijn aanhang.

Fans willen komst tegenhouden

Het Facebook-bericht dat de zanger kreeg zou als volgt hebben geluid: "Moord op Justin Bieber op 17 oktober in het National Stadium in Peru." En laat er op die datum nou net een concert van Justin Bieber gepland staan op die plek. Zijn fans hebben hem daarom gesmeekt het optreden af te zeggen en een online petitie haalde zelfs al bijna duizend handtekeningen op tegen de komst van de tienerster. Dat is natuurlijk de wereld op zijn kop; fans die alles doen om hun idool weg te houden.

Justin Bieber zelf lijkt niet zo in zijn maag te zitten met het voorval. Eerder zei hij tijdens een persconferentie in Mexico-Stad al dat er heel veel mensen op YouTube, Facebook en Twitter zitten die de zanger haten. "Maar ondertussen maken ze alleen maar reclame voor mij." Het zal de Canadees dan waarschijnlijk ook niet zo kunnen deren.

Leger beveiligingsmensen

Al sinds het begin van zijn carrière moet Justin Bieber omgaan met enorme kritiek. Via YouTube werd de zanger immers bekend en ergens tegenaan schoppen in de anonimiteit van het internet is heel gemakkelijk. De verwachting is dan ook niet dat de Justin Bieber het optreden op 17 oktober in Peru zal afzeggen. Net als alle grote sterren heeft ook Justin Bieber een klein leger aan beveiligers bij zich en die zullen vast een extra oogje in het zeil houden.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020