Excite

Justin Timberlake doet triootje met Lady Gaga

Justin Timberlake en Lady Gaga hebben dit weekend met een derde acteur een triootje opgenomen. Toch hoeven fans van de beide supersterren niet te verwachten dat het tot een relatie zal komen, want de shoot was voor de seizoensafsluiting van de Amerikaanse comedy-show Saturday Night Live.

Lady Gaga en Justin Timberlake schoten de pikante scène onder het motto: It's okay when it's in a three-way. Naast deze seksueel getinte opname lieten de beide artiesten ook zien over meer artistieke kwaliteiten te beschikken. Zo kropen zij ook in de huid van andere typetjes. In het programma zal Justin onder meer verkleed gaan als een reusachtige bierfles, hypnotiseur en een langharige leerkracht. Gaga imiteerde op haar beurt een zware bevalling en zong op een spetterende wijze haar nummer Born This Way.

Saturday Night Live is een succesvol Amerikaans programma dat al sinds 1975 wekelijks wordt uitgezonden. In de show, die in Nederland te zien is op de satirische zender Comedy Central, worden korte sketches, parodieën en muziek gemaakt onder leiding van een steeds wisselende presentator. Bekende artiesten die aan het programma meewerkten zijn Will Ferrell, Michael Douglas, Madonna, Oprah Winfrey, Tom Hanks, Jodie Foster en James Belushi

.

Afgelopen zaterdag was de laatste Saturday Night Live-aflevering van dit seizoen te zijn. Maar in september gaat het programma weer verder. Ook dan wordt ongetwijfeld weer een blik Amerikaanse supersterren opengetrokken om het kijkerspubliek op de late zaterdagavond te vermaken.

Afbeelding: Flickr, gebruiker sofiabracho02

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021