Excite

Justin Timberlake en Jessica Biel pakken eigen leven weer op

Na vier jaar samen te zijn geweest, pakken Justin Timberlake en Jessica Biel hun eigen leven weer op. Jessica laat zich moedig zien op een feestje van haar broer, terwijl Justin zijn best doet de geruchten dat hij wat met zijn tegenspeelster Mila Kunis zou hebben, de kop in te drukken.

Jessica werd daags na de breuk lachend gespot en het lijkt erop dat het haar aardig lukt om Justin uit haar hoofd te zetten. Dat is opvallend, want hoewel de woordvoerders van het koppel aangaven dat het om een gezamenlijke beslissing ging, zou het toch vooral Justin zijn geweest die de relatie wilde verbreken. Ook zou hij haar een poosje geleden nog flink voor gek hebben gezet tijdens zijn verjaardagsfeestje.

Justin doet er ondertussen alles aan om de geruchten dat hij wat met Mila Kunis zou hebben uit de wereld te hebben. Kunis is zijn tegenspeelster in Friends With Benefits en de twee zouden het behoorlijk goed met elkaar kunnen vinden. Justin staat bovendien bekend om zijn snelle schakelen; hij had zijn jarenlange relatie met Cameron Diaz nog maar een paar weken verbroken, toen hij al met Jessica in het openbaar verscheen. De ontkenning van Justin hoeft dus niet zo heel veel te betekenen. Volgens insiders zou hij bovendien al langer klaar zijn met de relatie en was het slechts een kwestie van tijd voor de breuk een feit zou zijn.

Afbeelding: Flickr account christopherharte

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020