Excite

Justin Timberlake en Jessica Biel verbreken relatie

Justin Timberlake en Jessica Biel hebben een punt gezet achter hun relatie. Een woordvoerder heeft bevestigd dat het stel na vier jaar uit elkaar is. "In navolging van alle speculaties in de media over de relatie van Justin Timberlake en Jessica Biel, bevestigen wij hierbij dat zij samen hebben besloten ieder hun eigen weg te gaan."

De liefde tussen de zanger en de actrice zou eind januari een flinke deuk hebben opgelopen, tijdens een surpriseparty ter ere van Timberlake´s dertigste verjaardag, aldus een bron. Biel bracht die avond een emotionele toast uit op de jarige en vertelde hoe het was toen ze pas samen waren. Ze zou zich destijds bijna een stalker hebben gevoeld, omdat ze zo vaak bij zijn huis te vinden was, zo liet ze weten.

Timberlake was echter niet onder de indruk van de toespraak van zijn vriendin. Hij leek zich te generen en reageerde door op te staan en "Yeah bitches!" te schreeuwen. Volgens de bron was het heel vreemd: "Justins reactie was bijna respectloos. Hij lachte er gewoon om."

Er deden al eerder verhalen de ronde over een breuk tussen Timberlake en Biel. In november vorig jaar ging het stel tijdelijk uit elkaar, omdat Timberlake vreemd zou zijn gegaan. Volgens bronnen zou Timberlake de beslissing tot de definitieve breuk hebben genomen en zou Biel ´verslagen’ zijn.

Weer andere bronnen spreken die berichten tegen: "Jessica is een onafhankelijke, trotse vrouw met haar eigen carrière. Het gaat prima met haar."

Afbeelding: Youtube

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020