Excite

Justin Timberlake gespot met nieuwe liefde

Zijn relatie met Jessica Biel is nog maar net helemaal over, of Justin Timberlake is alweer gespot met een nieuw liefje. Het gaat niet om Mila Kunis, maar om Olivia Wilde.

Saillant detail is dat de 27-jarige actrice begin maart de scheiding van haar man Tao Ruspoli aanvroeg, ongeveer in dezelfde periode dat Justin zijn relatie met Jessica verbrak. Timberlake en Wilde spelen samen in de film Now en werden gespot in de VIP-lounge van The Roxbury in Hollywood. Volgens omstanders waren ze zelfs aan het knuffelen en besloten ze ’s nachts samen naar een andere plek te gaan.

Nadat Justin en Jessica uit elkaar zijn gegaan, doen veel geruchten de ronde over de toedracht en Justin’s huidige liefdesleven. Volgens het stel zouden ze samen de beslissing hebben genomen om uit elkaar te gaan, maar ingewijden denken toch vooral dat Justin hier de hand in heeft gehad. Jessica gaf immers een paar maanden terug nog een laaiend enthousiaste speech voor haar grote liefde.

Nu Justin weer helemaal vrij man is, neemt hij het er tenminste van. Dat geldt overigens ook voor Olivia Wilde, want die werd onlangs nog gelinkt aan Ryan Gosling. Diezelfde Ryan Gosling zou overigens ook de reden voor de breuk tussen Olivia en Tao zijn; twee weken voor de scheiding werd aangevraagd, zou Olivia vreemd zijn gegaan met Tao.

Afbeelding: Flickr account americanistadechiapas

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020