Excite

K3 gaat op tv zoeken naar nieuwe zangeres

De bekende Vlaamse meidengroep K3 gaat op zoek naar een nieuwe zangeres. Ze moeten een opvolgster vinden voor de blonde Kathleen Aerts, die in maart besloot om te stoppen met K3. Het nieuwe lid van K3 gaat gezocht worden via een televisieprogramma. Dit werd maandag bekend gemaakt door SBS 6.

Het programma zal K2 zoekt K3 heten en zal in Nederland te zien zijn op SBS 6. In België wordt het programma uitgezonden bij VTM. Het programma zal komend najaar te zien zijn. In het programma gaan Karen en Kristel op zoek naar een derde lid voor K3. Mensen die interesse hebben kunnen zich opgeven via de website www.k2zoektk3.nl. Je moet wel minimaal 18 zijn om deel te kunnen nemen aan het programma. Deelnemers moeten kunnen zingen, dansen en acteren. Volgens de twee overgebleven leden van K3 is het leuker als er een derde bijkomt. Ze zeggen: ‘Wij zijn heel blij dat de kogel door de kerk is en dat het programma er komt.’

K3 is voornamelijk bekend bij kinderen. Hun vrolijke melodietjes en teksten spreken veel kinderen aan. Ze hebben al veel grote hits gescoord, zoals ‘Oma’s aan de top’ en ‘Iedereen kan toveren’. Ook zijn er enkele theatershows van ze geweest en hebben ze DVD’s uitgebracht waarin de dames spannende avonturen beleven.

Afbeelding: FlickrCC

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020