Excite

K3 gaat verder zonder "De Blonde" Kathleen

"De Blonde" Kathleen verlaat meisjesgroep K3. Dat werd gisteren bekend gemaakt onder massale belanstelling bij Studio 100 in  het Belgische Schelle. Kathleen zegt pijn in het hart te hebben. Kathleen, Karen en Kristel waren bijzonder geëmotioneerd tijdens de bekendmaking.

Karen en Kristel, de overblijvende K's, bevestigden wel meteen verder te zullen gaan met de populaire Belgische meisjesgroep. Ze hebben nog veel plannen en zullen onder dezelfde naam verdergaan. De split is zonder ruzie gebeurd en Kathleen zegt met de beslissing om verder te gaan volledig eens is. De komende tijd wil ze zich toeleggen op het opknappen van haar boerderij, die ze pas gekocht heeft.

"Het waren de mooiste jaren van mijn leven en we hebben dingen bereikt waarover ik nooit gedroomd had. Ik heb dit tien jaar met hart en ziel gedaan en het beste van mezelf gegeven, maar op tien jaar verandert er ook veel", zei Kathleen gisteren bij de bekendmaking.

Kathleen, Karen en Kristel zeiden ook boezemvriendinnen voor het leven te zijn. Het succes begon prompt na een inzending voor het songfestival in 1999. Met "Heyah mama" hadden ze een grote hit te pakken en veroverden ze de harten van duizenden kinderen in België. Later werd het succes uitgebreid naar Nederland. K3 bracht tot nu toe negen albums uit en drie speelfilms.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020