Excite

Kaartjes Reading & Leeds Festivals in de verkoop

Het festivalseizoen komt alweer lekker dichtbij. Lowlands is al sinds november uitverkocht, Sziget zit er aan te komen en de kaartjes voor Pinkpop gaan vandaag in de verkoop. Voor wie graag een festival in Engeland wil bijwonen is het opletten geblazen: Kaartjes voor de Reading & Leeds Festivals kunnen vanaf aanstaande maandag gekocht worden.

De festivals staan erom bekend dat het altijd binnen een mum van tijd uitverkocht zijn, en dit jaar lijkt dat niet anders te zijn. Vooral de liefhebbers van rock en alternative komen goed aan hun trekken op de festivals. Zo hadden de Engelsen vorig jaar bands als Blink 182, Arcade Fire en Guns N' Roses te gast. Wie dit jaar het publiek gaan vermaken, is nog niet bekend.

De line-up wordt net voor de opening van de kaartverkoop onthuld. Er gaan natuurlijk wel geruchten over de bands die op het festival te bewonderen zullen zijn. Zo gaan namens als Muse en The Strokes rond in de wandelgangen. Ook My Chemical Romance en Interpol zouden op het festival aanwezig zijn.

Beide festivals worden in het weekend van 26 augustus gehouden en hebben dezelfde line-up.

Afbeelding: Flickr, gebruiker Free-ers

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020