Excite

Kaas-meisje lust geen worst

Luca Prins heet de nieuwe publiciteitsstunt van Beemster Kaas. Na een foto in de Telegraaf mag ze nu een jaar lang gratis kaas eten.

Het begon met een foto op de voorpagina van de Telegraaf waarop Luca Prins, een blonde 17-jarige studente uit Egmond, afgebeeld stond in een krappe bikini op het strand. Die foto werd getrokken tijdens de traditionele nieuwjaarsduik in Scheveningen.

Tijdens het evenement had ze een muts van Unox op. De media ging naarstig op zoek naar de identiteit van het rondborstige meisje, RTL had de scoop en onthulde wie ze was. Onmiddellijk kreeg ze telefoon van Unox, die haar een jaar lang gratis erwtensoep met worst aanbood. Dat liep uit op een beleefde weigering, aangezien Luca vegetarisch is.

Dat liet kaasfabrikant Beemster zich geen twee keer zeggen. Op hun aanbod ging Luca Prins wél in, in ruil voor een jaar lang gratis kaas. Daarop ging ze dus naar de Beemster Polder om de kaas in ontvangst te nemen en al meteen wat kiekjes te maken.

Luca is naar verluid van plan minstens haar schooltijd af te maken, maar als uithangbord van Beemster wacht haar zeker en vast een mooie carrière.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020