Excite

Kabinet kan tweede Fitna best aan

De Tweede Kamer wordt alvast gebarricadeerd met zandzakken, buitenlandse ambassades krijgen allemaal een elite-eenheid in huis en de verkoop van Nederlandse vlaggen in Islamitische landen wordt per direct stopgezet. Het kabinet is klaar voor deel twee van Fitna, die Geert Wilders aangekondigd heeft.

Hoewel het eerste deel niet de enorme rellen, burgeroorlogen en aanslagen veroorzaakt heeft die voorspeld waren, besluit Geert Wilders dat zijn copy-paste film Fitna een vervolg verdient. Deze keer maakt hij een film over de gevolgen van massa-immigratie vanuit moslimlanden naar het westen. Momenteel is Geert Wilders bezig Amerikaanse filmmakers te paaien en geldschieters te vinden.

Maxime Verhagen heeft al gezegd dat hij en het kabinet zich zullen distantiëren van de film, ook al hebben ze nog geen flauw idee wat er inkomt. Vrijheid van meningsuiting is leuk, maar Islamitische landen moeten niet denken dat we iets tegen de Islam hebben en voorstander zijn van onze eigen cultuur. Het kabinet heeft in ieder geval nog een jaar om maatregelen te treffen.

Afbeelding: Flickr.com

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020