Excite

Kandidaat Thailand's Got Talent heeft twee stemmen

In het programma Thailand's Got Talent is een heel wonderbaarlijk talent ontdekt. Nanita Khumpiramon veranderde in het midden van het liedje dat ze aan het zingen was namelijk ineens van stem. En met beide stemmen kon ze nog fantastisch zingen ook!

Nanita is een transseksueel en was vroeger dus een man. Inmiddels ziet ze er heel vrouwelijk uit en het begin van haar optreden paste dan ook uitstekend bij haar imago. Met haar zwoele, vrouwelijke stem kreeg ze het publiek snel op haar hand. Ook de jury keek vergenoegd naar de performance.

In het midden van het nummer gebeurde er ineens iets opzienbarends. Ogenschijnlijk zonder enige moeite veranderde Nanita haar stem. Met een stuk zwaardere, maar even zuivere stem ging de zangeres verder met haar optreden. Zowel het publiek als de jury was stomverbaasd en barstte in lachen uit. Niet veel later stonden ze voor Nanita op de banken.

"Jij hebt me voor de gek gehouden toen we elkaar voor het eerst ontmoetten," was het allereerste wat de juryvoorzitter met een knipoog tegen haar zei. Het oordeel van alle juryleden was verder lovend en na drie keer een 'yes' te hebben gekregen was Nanita door naar de volgende ronde. "Blijf ons voor de gek houden," kreeg ze nog bemoedigend mee van de jury.


Afbeelding: Youtube

 

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2018