Excite

Kandy Rain te sexy voor X Factor UK

Hoe ze het doen, doen ze het, maar de X-Factor UK weet elk jaar weer grote sensatie te brengen op televisie. Zei iemand Susan Boyle? Dit jaar is het weer raak. Zo deed de 27-jarige leraar Danyl Johnson alle vrouwen van hun stoel te laten glijden met zijn auditie. Maar ook voor mannen is er genoeg te zien. Zo werd de meidengroep Kandy Rain afgelopen weekend weggestemd door het publiek. Onder andere vanwege hun klederdracht, beweren boze tongen.

De vrouwelijke juryleden Dannii Minogue en Cheryl Cole, de laatste van de populaire groep Girls Out Loud, waren niet te spreken over de kleding van Kandy Rain tijdens hun optreden. Eigenlijk was het meer het gebrek aan kleding waar de juryleden over vielen. Ze waren te sexy gekleed en dat trok de aandacht weg van het optreden. Na afloop van de aflevering van de X-Factor UK maakte Cheryl Cole het goed met Kandy Rain door te zeggen dat ze het positief bedoelde.

Kandy Rain voelt zich benadeelt door de regie van de show. Zo zouden uit hun interviews alleen de gedeeltes geknipt zijn waar ze het hebben over strippers. Seks sells, moet men gedacht hebben. Maar dat plus de outfits zorgde er voor dat Kandy Rain niet begrepen werd door het grote en stemmende publiek. Maar uiteraard, ze geven niet op en komen er wel op een andere manier. Met of zonder sexy kleding.

Afbeelding: Dailymail.co.uk

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020