Excite

Kanye West draagt vrouwenkleding

Kanye West mag dan bekend staan als modeliefhebber; daar liet hij weinig van zien tijdens zijn optreden op het muziekfestival Coachella. Daar verscheen hij namelijk in een – wel trendy – blouse van het merk Celine. Een blouse die afkomstig was uit de damescollectie van dat merk.

Voor zijn outfit had de zanger duidelijk maar één doel voor ogen: het moest lekker zitten. Dat deze blouse naar voren kwam was dan ook niet verwonderlijk; het heeft een lekker stofje en zat wijd om het lijf van de zanger heen. Wel zo prettig, als je voor duizenden fans optreedt terwijl het behoorlijk warm is.

Hoewel veel mensen hun vraagtekens zetten bij zijn kledingkeuze, ligt de rapper er zelf echt niet wakker van. Hij vindt dat mode universeel is en geen geslacht kent. Het is dan ook helemaal niet vreemd om kleding aan te trekken omdat je het mooi vindt, in plaats van omdat het voor mannen of vrouwen bedoeld is.

West hield het overigens wel alleen bij de vrouwelijke blouse en koos weer voor een typisch mannelijke baggy broek. Kanye West doet hard zijn best om zijn imago weer een beetje op te krikken. Dat liep een behoorlijke deuk op toen hij tijdens de VMA Awards de speech van Taylor Swift onderbrak en riep dat hij Beyoncé veel beter vond en dat zij de bewuste prijs eigenlijk had moeten winnen.

Afbeelding: Flickr account RUDEWORKS

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2018