Excite

Kanye West is de ware voor Kim Kardashian

Na een mislukt huwelijk van 72 dagen weet Kim Kardashian met Kanye West echt zeker dat ze de ware heeft ontmoet. Dat zegt ze in een interview met het blad New Yorker. De realityster droomt er zelfs al van hoe hun leven samen er uit zal zien als ze hoogbejaard zijn. “Als we tachtigers zijn, wil ik nog altijd kunnen praten over dingen die we gemeen hebben. Ik denk dat dat iets is waar ik tot nu toe te weinig aandacht aan geschonken heb.”

Gemeenschappelijke interesse

Kim vindt het belangrijk om veel gemeen te hebben in een relatie. Met Kanye West vindt ze die gemeenschappelijke interesse in mode, ondanks dat ze maar door weinigen serieus wordt genomen op dat gebied. “Als ik een vergadering over ontwerpen heb, of hij heeft er een, praten we over hoe die verliepen. Dat is cool, want je gaat makkelijker de diepte in met iemand die weet waar je het over hebt.” Kardashian hoopt in de toekomst haar zakenimperium verder uit te breiden in de fashionindustrie.

Baby op komst?

Hoewel Kim Kardashian officieel nog getrouwd is met haar ex Kris Humphries, staat ze te popelen om een toekomst op te bouwen met Kanye West. Het Amerikaanse tijdschrift In Touch schreef vorige week dat Kim gestopt zou zijn met anticonceptie. Een bron zei over de toekomstplannen van Kim: “Het enige waar Kim nog aan kan denken, is een baby. Ze heeft het er constant over. Ze is al vijftien jaar aan de pil, maar nu is ze drastische maatregelen aan het nemen om zwanger te raken.”

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020