Excite

Kanye West koop Burger King voor Kim Kardashian

  • Vogue

Rapper Kanye West heeft een wel heel bijzonder idee van romantiek; voor zijn aanstaande Kim Kardashian koopt hij deze week tien Burger King restaurants. Tien franchise ondernemingen van de welbekende hamburgertent is wat realityster Kim Kardashian op haar lijstje bezittingen kan bijschrijven. Is dit het minst romantische verlovingscadeau ooit?

Zakenvrouw

Natuurlijk heeft Kanye West een plan met de Burger King vestigingen. Hij wil graag dat Kim Kardashian een serieuze zakenvrouw wordt, in plaats van de hersenloze realityster waar ze om bekend staat in de televisieserie rondom de familie Kardashian. West vindt de Burger King franchise ondernemingen een goede start van de nieuwe carrière van Kim. Zo hoopt Kanye West dat zijn verloofde in de toekomst minder op televisie hoeft te verschijnen.

Nog niet bevestigd

Het bijzondere verlovingscadeau is nog niet officieel bevestigd door Burger King, maar via de Twitter-account wilde het bedrijf niet ontkennen dat Kim Kardashian de nieuwe eigenaresse is van tien franchise zaken. De restaurants zouden zich allemaal in Europa bevinden: verdeeld over Italië, Frankrijk en Engeland. Kanye West bezit zelf de fastfood keten KW Foods, met enkele vestigingen in Chicago.

Volgens een bron dichtbij het stel wil Kanye West zijn verloofde altijd iets verrassends cadeau doen. “Ze bezit alle sieraden die ze ooit zou willen, dus hij neemt een praktische route en investeert daarom in een bedrijf voor Kim.”

Modebedrijf

Het is overigens niet zo dat Kim Kardashian helemaal nieuw is als zelfstandig ondernemer. Samen met haar familie heeft Kim Kardashian een groot aandeel in hun eigen modebedrijf Dash, met de kledinglijn Kardashian Kollection en de Kardashian Kids babykledinglijn.

Het huwelijk van Kanye West en Kim Kardashian is gepland in juli van dit jaar en zal plaatsvinden in Parijs, waar Kanye West graag een toekomst wil opbouwen met zijn verloofde. Het stel staat deze maand op de cover van de Amerikaanse Vogue (foto). In het tijdschrift poseert Kim Kardashian alvast met een frietje van de Burger King.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020