Excite

Kanye West lanceert Social Media offensief

Kanye West is weer druk bezig met de promotie van zijn nieuwe album en lijkt er vooral op gericht te zijn social media hiervoor optimaal te gebruiken. De zanger, die voor het laatst groots in het nieuws kwam toen hij probeerde de spotlight van Taylor Swift te stelen, heeft een onverwachts concert gegeven op het hoofdkantoor van Facebook en dat is nog maar het begin.

De video van het optreden werd op YouTube geplaatst. Ook meldde West zich gisteren aan voor Twitter. Binnen no time had hij 300.000 volgers verzameld, die hij op de hoogte houdt van belangrijke dingen in zijn leven. Zo meldde hij hen al dat hij een hekel had aan stickers op laptops en dat de muziek van André Rieu toch wel heel geweldig was.

Eerder gaf de zanger nog aan dat hij helemaal geen liefhebber van Twitter was en dat hij het programma helemaal niet nodig had. Inmiddels blijkt West, waarschijnlijk geïnspireerd door de impact die Twitter blijkt te hebben, helemaal omgeslagen.

Het nieuwe album van Kanye West wordt verwacht op 14 september. Dat is toevalligerwijs precies een jaar na zijn infameuze optreden tijdens de uitreiking van de VMA awards. Wat de titel wordt van het album is nog niet bekend. De werktitel is ‘Good Ass Job’. De tracks Chain Gang, Mama’s Boyfriend en Lost in the World – die hij tijdens zijn optreden bij Facebook zong – zullen in ieder geval op het album verschijnen.

Afbeelding: Flickr account Noah Sussman

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2018