Excite

Kanye West op de vuist met fotograaf

Rapper Kanye West staat niet bekend als een liefhebber van de paparazzo. De kersverse vader werd afgelopen vrijdag op het vliegveld van Los Angeles lastiggevallen door een beruchte fotograaf. Kanye West had er genoeg van en ging op de vuist gegaan met de fotograaf. Dit keer heeft zijn agressie tegen het journaille mogelijk juridische gevolgen.

Dano

De fotograaf ‘Dano’ volgde Kanye op het vliegveld. Hij bleef foto’s maken van de rapper, terwijl West duidelijk had aangegeven dat niet te willen. Vervolgens probeerde Kanye hardhandig de camera af te pakken, waarbij Dano lachend op de grond zakt. Minuten later werd de eerste hulp bij de fotograaf gezien. Uiteraard staat het hele voorval op video.

Aanklacht

De fotograaf zegt nu verwondingen te hebben over gehouden aan het incident. Hij werd inderdaad afgevoerd naar het ziekenhuis, maar wat de verwondingen precies zijn is niet bekend. Vanwege het lichamelijk letsel kan Kanye nu een aanklacht tegemoet zien.

Britney Spears

Volgens Kanye West is de fotograaf alleen maar uit op geld. Ook de showbizzwebsite TMZ noemt de fotograaf in kwestie een tikkeltje opdringerig. Niemand minder dan Britney Spears gaf Dano er in 2007 ook al van langs, met een paraplu. De paparazzo zette de paraplu na afloop van het incident op eBay en zou een fortuin hebben verdiend aan de video die hij van het voorval maakte.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020