Excite

Kanye West wil graag een zoon

Kanye West en Kim Kardashian hebben nog geen informatie vrijgegeven over het geslacht van hun baby, maar de rapper heeft nu aan de website HollywoodLife.com vertelt dat hij het liefst een zoon krijgt.

Geslacht geheimhouden

Kim en Kanye willen het geslacht van hun baby zo lang mogelijk geheim houden, maar een bron dichtbij de toekomstige vader heeft nu onthuld dat Kanye West het liefst een Kanye Junior heeft, een jongetje dus. “Waarschijnlijk weten ze al wat het wordt, maar Kanye blijft maar zeggen dat hij een zoontje wilt,” vertelt de insider.

Zielsgelukkig

De bron weet verder dat Kanye West al jaren een zoon wil. “Dat zou hem zielsgelukkig maken. Kanye heeft altijd een zoontje gewild. Hij wil hem tot op het bot verwennen, maar Kanye kan ook niet wachten om hem een boel leren. Kanye wil dat zijn zoontje een goed mens wordt, dus hopelijk krijgt hij de kans om een mannetje op te voeden.”

Kanye houdt van de baby

Ondanks dat Kanye hoopt op een jongetje, is hij zo enthousiast over het krijgen van een kindje dat hij net zo blij zou zijn met een kleine meid. “Wat het ook wordt, hij houdt nu al van de baby,” vertelt de bron.

Jongetje of meisje?

Op 29 januari vertelde Kim Kardashian dat zij en Kanye alleen naaste familie zouden informeren over het geslacht van de baby, maar ze liet niet los wanneer bekend zal zijn of het een jongetje of een meisje wordt.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020