Excite

Kardashians proberen Rob te redden

  • © Getty Images
De Kardashians doen verwoede pogingen om hun broer Rob te 'redden'. Ze hebben hiervoor al meerdere interventies gehouden hebben. Het gaat al langere tijd niet goed met Rob, de enige zoon van Robert en Kris Kardashian en broer van Kourtney, Kim en Khloe. Al sinds zijn relatie met Rita Ora op de klippen liep, is hij verdrietig, bitter en vrijgezel. Hij is bovendien depressief en eet ontzettend veel, waardoor hij niet meer tevreden is met zijn uiterlijk.

De jongste Kardashian haalt op social media regelmatig uit naar zijn zussen. Hij lijkt wat jaloers te zijn op hun succes en vindt daarnaast dat ze hem niet serieus nemen en laten zitten. Dat zorgt echter ook weer voor verontwaardigde reacties van fans, die het voor de zussen opnemen. Volgens ingewijden zou Rob al langere tijd niet helemaal goed meer weten wat hij nu moet doen. Hij heeft er moeite mee dat zijn leven door zijn zussen zo publiek is en dat dat er automatisch voor zorgt dat het lijkt of hij zich juist afsluit.

Zijn familie lijkt vooral te denken dat het allemaal weer goed komt met Rob als hij gewicht verliest, maar er lijkt inmiddels toch meer aan de hand te zijn. Het heeft er alle schijn van dat Rob er mentaal gezien niet helemaal bij is en dat hij helemaal niet zit te wachten op een opname in een kliniek of therapie, iets waar zijn familie wel op aanstuurt.

Overigens heeft Rob zelf ook wel aangegeven dat zijn gewicht hem erg in de weg zit. In de realityserie kwam bijvoorbeeld naar voren dat hij vanwege zijn gewicht niet aanwezig wilde zijn op de bruiloft van zus Kim, waar veel camera's aanwezig zijn. Ook liet hij het op het laatste moment afweten toen de familie een tripje naar een tropische bestemming ging maken. Zijn gewichtstoename zou echter wel weer samenhangen met zijn geestelijke gesteldheid. Zodra dat weer op orde is, komt het met dat gewicht meestal ook weer goed.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020