Excite

Kardashians stelen ontwerp

De zusjes Kardashian kunnen meer dan alleen maar mooi zijn. Zo maken ze ook tassen en hebben ze een eigen kledinglijn. Eigen ontwerpen maken, kunnen ze echter niet. Althans, dat stelt Monica Botkier, die vindt dat de gezusters haar ontwerp hebben gekopieerd.

De zusjes Kim, Kourtney en Khloé hebben een nieuwe kledinglijn op de markt gebracht, met de vanzelfsprekende naam ‘Kardashian Kollection’. In de lijn zijn onder andere lingerie, accessoires en lingerie te vinden. Een succes is de lijn echter nog niet, en de drie mooie zussen krijgen dan ook de nodige kritiek over zich heen.

Zo zou één van de tassen erg veel gelijkenissen vertonen met een tas van Monica Botkier, genaamd ‘Clyde’. De ontwerpster van handtassen vertelde aan The Hollywood Reporter dat zij denkt dat de tas botweg is gekopieerd.

De tas van de Kardashians was nog niet te vinden in de schappen van het warenhuis waarmee de zussen een contract hadden. Inmiddels is hij al wel van de website verwijderd. De drie zussen zeggen de zaak zeer serieus te nemen en laten onderzoeken waar het is misgegaan. Totdat het onderzoek is afgerond zullen ze hun eigen lijn blijven promoten.

Afbeelding: Flickr account Kalumba2009

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020