Excite

Kari Callin is de nieuwe Susan Boyle?

Susan Boyle wist iedereen te verrassen met haar prachtige stem tijdens Britain's Got Talent. Nu is het de beurt aan Kari Callin in de Amerikaanse versie: America’s got talent.

Kari Callin is 43 jaar en kwam naar de auditie in een rood sweatshirt. Haar haren zagen er wat onverzorgd uit. Ze vertelde voordat ze begon met haar optreden dat ze eigenlijk nooit echt in het openbaar had gezongen. Slechts één keer eerder had ze auditie gedaan bij een cruiseschip, maar het management zei al voordat ze een noot gezongen had, dat ze niet was wat ze zochten. De jury van America’s got talent liet Kari Callin wél zingen en daar kregen ze geen spijt van.

Tijdens het optreden werd jurylid Sharon Osbourne emotioneel en jurylid David Hasselhof wreef even over haar schouders. Na het optreden zeiden de juryleden dat het talent nog altijd belangrijker is dan het uiterlijk en dat Kari Callin veel talent bezit. Ze maakten ook duidelijk dat Kari Callin moet leven in de toekomst en niet met de vervelende ervaring in het verleden.

Kari Callin heeft een eenzaam leven gehad. Ze heeft nooit een serieuze relatie gehad, of zelfs een vriendje. Ze was erg onzeker geworden en dat stond haar in de weg om te werken aan een serieuze zangcarrière, waar ze al van kinds af aan van droomt.

Afbeelding: Youtube

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2018