Excite

Karl Lagerfield: gezicht van Pippa niet openbaar

Karl Lagerfeld is weer gal aan het spugen en dit keer moet de zuster van de Britse kroonprinses het ontgelden. Pippa Middleton heeft volgens de Chanel -ontwerper zo’n lelijk gezicht, dat Pippa zich maar beter niet meer in het openbaar moet laten zien. Alleen haar achterkant is de moeite waard, zo vindt de modekoning.

Gezicht Pippa niet mooi

In de Britse krant ‘The Sun’ doet Lagerfeld precies uit de doeken wat hij vindt van het zusje van de ‘Dutchess of Cambridge’. “Kate heeft een mooi figuur en ze is perfect voor prins William. Ik ben dol op Kate en op dat soort schoonheden. Maar met haar zus is het een ander verhaal. Ik vind haar gezicht niet mooi. Ze zou eigenlijk alleen maar haar rug mogen laten zien.”

Superster

Pippa stond vorig jaar in de schijnwerpers bij de bruiloft van Kate en haar prins William, waar ze ineens een superster werd. Dat kwam vooral vanwege haar afgetrainde achterwerk. Het plotselinge sterrendom kostte Pippa destijds haar relatie, omdat haar vriend niet kom omgaan met Pippa’s bekendheid.

Kritiek Adele

Karl Lagerfeld is niet vies van een relletje op zijn tijd. Eerder dit jaar kreeg de 78-jarige ontwerper nog de publieke woede op zich door zangeres Adele “een beetje te dik” te noemen. Later bood hij zijn excuses aan en roemde hij het talent van de zangeres. Adele heeft zich weinig aangetrokken van de kritiek van het Chanel icoon.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020