Excite

Kate en William genieten op de Seychellen

Als kersvers koninklijk echtpaar vier je je huwelijk nu eenmaal niet in Appelscha of de Huttenheugte. De huwelijksreis van William en Kate vindt dan ook plaats op de Seychellen, waar ze zich laten omringen door luxe.

Zo zitten de twee niet zomaar op het eerste het beste eiland van de archipel aan de oostkust van Afrika. Nee, zoals het een prins en zijn gemalin betaamt hebben de twee een privé-eiland bijna helemaal voor zichzelf. En de woning waarin ze vertoeven is ook niet mis. Zo is er een hemelbed met uitzicht over de oceaan en een groot marmeren bad. Dat is overigens niet gek, want er mag ruim 4500 euro per nacht worden afgetikt.

Het eilandje hoeft alleen maar gedeeld te worden met andere verliefde stelletjes. "Vooral onder beroemdheden die houden van luxe en privacy is het eiland populair. Iedereen op het eiland is op huwelijksreis, dus ze hebben wel iets anders te doen dan William en Kate storen," aldus een bron in het tabloid The Sun.

Er is niet veel te doen op het eiland, maar dat maakt William en Kate weinig uit. Volgens een bron in de Daily Mail hebben de twee enkel oog voor elkaar. "William ziet Kate het liefst compleet ontspannen en er is geen betere plek daarvoor dan de Seychellen."

Afbeelding: Youtube

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020