Excite

Kate Hudson en Matt Bellamy verloofd

Kate Hudson en Matt Bellamy zijn verloofd. Dat maakte de 32-jarige actrice bekend in het Amerikaanse programma The Today Show tegenover Matt Lauer. Tijdens het gesprek vroeg de talkshowhost of hij de hand van Kate Hudson even mocht bekijken, want er was hem iets opgevallen.

En met hem de rest van de wereld. Aan de ringvinger van Kate prijkte namelijk een belachelijk grote diamant! ''Is die nieuw?'' vroeg Lauer met een knipoog. Daarop antwoordde de actrice dat de ring inderdaad nieuw was, en maakte ze haar verloving met Muse-zanger Matt Bellamy officieel bekend. Een week daarvoor had de verloofde van Kate een ''heel lief en romantisch'' aanzoek gedaan. De Amerikaanse actrice is overigens al zeven maanden zwanger van Matt Bellamy.

Kate Hudson is een dochter van de beroemde actrice Goldie Hawn, maar heeft zelf ook al aardig wat films op haar cv staan. Zo vertolkte ze een rol in onder andere How to Lose a Guy in 10 Days en speelde ze samen met Michael Douglas en Owen Wilson in de komedie You, Me and Dupree. Met die laatste had ze zelfs een tijdje een relatie.

Maar in juni 2010 verscheen Muse-voorman Matt Bellamy ten tonele en was de mooie Amerikaanse verkocht. Bellamy komt uit Engeland en werd in 2009 uitgeroepen tot beste gitarist van dit decennium door het blad Total Guitar. Ook werd hij al eens in de top 30 van meest sexy mannen geschaard. Ja, Kate Hudson weet wel wat ze doet.

Afbeelding: Flickr, gebruiker jubeiz

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021