Excite

Kate Middleton echt zwanger?

Bijna iedere week zijn er berichten over een mogelijke zwangerschap van Kate Middleton, maar dit keer komt de informatie uit een heel betrouwbare bron. Jessica Hay, een goede vriendin van Kate Middleton, heeft in een Australische tijdschrift bekend gemaakt dat de hertogin van Cambridge en haar prins William hun eerste kindje verwachten.

Zwangerschap

Volgens Jessica Hay, die al sinds haar veertiende bevriend is met Middleton, willen prins William en prinses Catherine nog even wachten met de bekendmaking van de baby op komst. “Ze willen het nieuws van de zwangerschap in december bekendmaken.” Hay heeft ook details over de gezinsplanning van het Koninklijke stel. “Ze bereiden zich momenteel voor op hun gezinsuitbreiding. Kate wil het liefst eerst een jongetje en dan een meisje. Meer dan twee kinderen wil het stel echter niet.”

Kensington Palace

Eerder deze week werd bekend dat William en Kate gaan verhuizen naar Kensington Palace, om zich uiteindelijk meer op de koninklijke taken toe te leggen. Prins Williams broer prins Harry verhuist ook mee naar het nieuwe onderkomen, dat officieel Huishoudelijk Kantoor van de Hertog en Hertogin van Cambridge en Prins Harry gaat heten. Het koppel verblijft nu nog in St James's Palace, waar ze een kantoor delen samen met prins Harry en met prins Charles. Het nieuwe optrekje is perfect voor de gezinsuitbreiding. Kensington Palace was ook de thuisbasis van prinses Diana na haar scheiding van prins Charles.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020