Excite

Kate Middleton gepest op dure privé-school

Kate Middleton is vroeger gepest op de dure privé-school waar ze twee semesters op school zat. Waarschijnlijk zijn die pesterijen ook de reden dat ze in 1996 naar Marlborough College vertrok.

Kate bleek een vrij voor de hand liggend slachtoffer. Veel van de meisjes op de school waren intern en Kate niet. Ze was dus automatisch al een buitenstaander. Ook haar rustige voorkomen zou haar al snel tot slachtoffer hebben gemaakt. Hoe ver de pesterijtjes gingen, is niet helemaal duidelijk. In een interview zou een kamergenootje van Kate hebben verteld dat het beddengoed van Kate al eens besmeurd was met poep. In een ander interview ontkracht datzelfde meisje het verhaal weer, door aan te geven dat Kate niet intern zat en dus ook geen bed had op de school.

Ook gaan er geruchten dat Kate tijdens haar periode op die school ook veel last had van eczeem en dat ze het totaal niet naar haar zin had op school. Een voormalige lerares van de aanstaande koningin heeft bevestigd dat de sfeer op de school niet altijd even goed was en dat het goed zou kunnen zijn dat Kate zich daarom een beetje een buitenbeentje zou hebben gevoeld.

De kamergenoot die al een boekje open deed over Kate, gaat dat nog uitgebreider doen. Ze heeft haar baan inmiddels opgezegd om zich volledig te kunnen concentreren op het verkopen van haar verhaal over Kate.

Afbeelding: Flickr account americanistadechiapas

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2019