Excite

'Kate Middleton is onvruchtbaar'

Nou lekker dan. Ben je pas getrouwd met de man van je dromen, lekt je stiefschoonmoeder gevoelige informatie. Het gebeurde Kate Middleton. De vrouw van William’s vader, Camilla Parker Bowles, zou aan de pers hebben laten weten dat Kate onvruchtbaar is.

Dat claimt althans het magazine In Touch. Volgens het Amerikaanse blad zou Camilla aan vrienden hebben verklapt dat Kate in haar jeugd gezondheidsproblemen heeft gehad, waardoor ze geen kinderen meer kan krijgen. Uiteraard zijn die vrienden op hun beurt naar de pers gegaan.

Als het gerucht waar is, dan zou dat betekenen dat Kate niet voor een troonopvolger kan zorgen. Hierdoor komt een einde aan een koninklijke traditie. "Als Kate niet binnen negen maanden zwanger wordt, dan breekt ze met een Britse traditie die al meer dan 200 jaar oud is," aldus biograaf Andrew Norton.

Als inderdaad blijkt dat Kate en William niet voor kleine prinsjes en prinsesjes kunnen zorgen, dan betekent dat gelukkig niet het einde van de Britse monarchie. In dat geval zullen het namelijk de kinderen zijn van William’s jongere broertje Harry die de troon zullen bestijgen.

Kate en William trouwden op 29 april 2011. Ook de bruiloft was niet alleen maar leuk voor Kate. Toentertijd vonden veel mannen namelijk dat haar zusje Pippa de show stal.

Afbeelding: Flickr, gebruiker UK_repsome

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020