Excite

Kate Moss en Lily Allen delen joint

Kate Moss en Lily Allen vieren samen met de dochter van Kate, Lila Grace, vakantie op St. Tropez. Dat ze hier echter ver van de Londense partyscene verwijderd zijn, maakt voor hen niet. Zij vieren hun eigen feestje, met – naar het lijkt – zelfgedraaide joints!

De zangeres en het model werden gefotografeerd terwijl ze een grote sigaret deelden die verdacht veel leek op een joint. Gezien het verleden van zowel Kate als Lily is het zeker niet ondenkbaar dat het hier om een echte joint ging.

Lily Allen wordt regelmatig in verband gebracht met een teveel aan drank en drugs. Haar werk heen imago hebben hier al een aantal keer erg onder te lijden gehad: zo wist ze tijdens een presentatieklus haar co-presentator Sir Elton John te beledigen. Deze klus was live op televisie en het was duidelijk te zien dat Lily onder invloed was.

Kate Moss draait al wat langer mee en dat is ook te merken aan haar reputatie. Zij heeft haar bijnaam ‘Cocaine Kate’ te danken aan de foto’s die van haar gemaakt werden toen ze cocaïne gebruikte. Haar drugsgebruik heeft haar al diverse grote contracten gekost.

De foto’s zijn in Engeland met verontwaardiging ontvangen. Zo noemde een kinderpsycholoog van een liefdadigheidsverenging voor kinderen Moss al ‘kinderachtig en egoïstisch’. Niet bepaald het ideale rolmodel voor jonge meiden!

Afbeelding: Flickr account Deon Maritz

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020