Excite

Kate Moss niet welkom op huwelijk Lily Allen

De vriendschap tussen supermodel Kate Moss en Lily Allen lijkt voorbij te zijn. Lily gaat binnenkort trouwen, maar Kate is niet langer welkom op de bruiloft. De zangeres trok de uitnodiging in, omdat Kate een feestje had gepland in het weekend waarin Kate haar vrijgezellenfeestje wilde houden.

Dat meldt de Britse krant The Daily Mail. Volgens insiders gunnen Lily en Kate elkaar het licht in de ogen niet meer. Lily heeft haar eigen vrijgezellenfeestje nog een maand uitgesteld, maar het bleef vervelend dat Kate haar feestje op deze dag had gepland. En het blijft ongemakkelijk, want Lily en Kate hebben veel gezamenlijke vrienden.

Het liefje van Lily komt zelf niet uit de showbizz. Volgens Lily is de 32-jarige bouwvakker Sam Cooper de liefde van haar leven. Vorig jaar nog werd hun leventje opgeschrikt door een tragedie. Lily had namelijk een miskraam, nadat ze er in 2008 ook al één had. Het behoeft geen uitleg dat het tweetal door een moeilijke periode ging.

Het huwelijk tussen de 25-jarige zangeres en haar vlam zal op 11 juni plaats vinden in de kapitale villa van Lily in het Engelse Stroud. Het jawoord wordt gegeven in een kerkje vlakbij de woning. Bij de plechtigheid zijn slechts familie en de beste vrienden van het paar aanwezig.

Afbeelding: Youtube

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020