Excite

Kate Moss stapt in huwelijksbootje

Kate Middleton krijgt er serieuze concurrentie bij, nu zij niet de enige Engelse Kate is die dit jaar in het huwelijksbootje zal stappen. Kate Moss is namelijk ten huwelijk gevraagd door haar vriend Jamie Hince.

De 40-jarige gitarist van The Kills zou het 37-jarige topmodel afgelopen dinsdag ten huwelijk hebben gevraagd toen ze samen in bed lagen. Hij heeft haar een ring uit de jaren twintig gegeven, nadat hij eerst nog netjes toestemming heeft gevraagd aan de ouders van het Britse model.

Een vriend van het stel vertelde aan Engelse krant dat Kate heel erg blij is. ‘Jamie is zonder twijfel de man voor haar, ze zijn elkaars zielsverwanten. Kate wilde hem er echter een beetje voor laten werken voor ze op zijn aanzoek zou ingaan. Hij schijnt haar al meerdere malen gevraagd te hebben maar zij had geen haast. Het afgelopen jaar is de band tussen beide heel sterk geworden, ze leven eigenlijk al als man en vrouw. Hun huwelijk wordt de bruiloft der bruiloften. Het wordt een gigantisch feest, een van de grootste die Kate ooit gegeven heeft- en dat zijn er nogal wat..’

Op 2 juli van dit jaar wil het verliefde stel elkaar het ja-woord gaan geven. Lila, de dochter van Kate, zal bruidsmeisje zijn.

Nu het aanstaande huwelijk officieel bekend gemaakt is, struikelen ontwerpers over elkaar heen, want wie mag de trouwjurk van Kate ontwerpen? Dat blijft nog even spannend.

Afbeelding: Flickr, gebruiker blahflowers

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020