Excite

Kate Moss stelt peperdure cadeaulijst op

Genodigden voor het huwelijk van topmodel Kate Moss en gitarist Jamie Hince mogen diep in de buidel tasten voor een gepast cadeau. Moss maakt haar reputatie als feestbeest helemaal waar en vraagt onder meer peperdure wijnen en asbakken met ingelegde edelstenen.

Op de cadeaulijst voor de bruiloft van Moss en Hince staan onder andere veertien kristallen asbakken die per stuk 240 pond kosten, dat is omgerekend een bedrag van 270 euro. Maar gasten kunnen het stel ook verblijden met kratten champagne van het dure merk Louis Roederer van 1833 pond per stuk, omgerekend een bedrag van meer dan 2000 euro.

Tevens ontvangen Moss en Hince graag enkele exclusieve wijnen, een zijden kleed van 6600 pond (7400 euro) en een luxe cocktailset van 4750 pond (5300 euro), zo weet de Engelse boulevardkrant The Sun te melden.

Overigens hebben Moss en Hince ook aan hun minder bedeelde vrienden gedacht. Er staan ook enkele goedkope cadeausuggesties op de lijst. Zo zijn de tortelduifjes ook tevreden met een goedkopere wijn van Berry's Clare. Deze flessen kosten slechts 12 pond per stuk, 13,50 euro. Ook is een puddingbakje in de vorm van een konijn meer dan welkom. Daarvoor ben je als gast een bedrag van 35 pond kwijt, bijna 40 euro.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021