Excite

Kate Moss viert No Smoking Day met sigaret

Model Kate Moss had wel een heel bijzondere manier om No Smoking Day te vieren: ze verscheen op de catwalk van Louis Vuitton met een – aangestoken – sigaret in haar mond. Veel mensen in de modewereld waren onder de indruk van dit statement, maar veel anderen kunnen het niet waarderen; het past niet echt bij het gedrag van een rolmodel, iets dat Kate toch is.

Roken is één van die slechte gewoontes die Kate nooit op heeft kunnen geven. Ze maakte dan ook van deze gelegenheid gebruik om er zelfs tijdens het werk eentje op te steken. Ze had hier alle gelegenheid voor, want als er iemand is die het lopen op de catwalk bijna nog in haar slaap kan doen, dan is het Kate wel.

Moss was niet het enige topmodel dat meeliep tijdens de show van Louis Vuitton. Ook Naomi Campbell kwam op de catwalk langs in een redelijk brave outfit. Opvallend, want het thema van de show was ‘fetisj’. Moss droeg een weinig verhullend korset met bontmouwtjes, terwijl Campbell verscheen in een rok op knielengte en een jasje met lange mouwen.

Marc Jacobs was verantwoordelijk voor de ontwerpen in de show en had zich vooral laten inspireren door de voorliefde die mensen hebben voor alles dat voorzien is van het wereldberoemde logo van Louis Vuitton.

Afbeelding: Flickr, gebruiker jingdianmeinv1

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2018