Excite

Kate Moss woont samen met geesten

Kate Moss heeft het niet getroffen met haar huis en haar vriend Jamie Hince is er daarom van overtuigd dat ze samenwoont met geesten. Hij heeft daarom voorgesteld een speciale priester te huren die hen van deze geesten kan bevrijden. Het topmodel is inmiddels overstag gegaan en hoopt hiermee verlost te zijn van alle ellende.

In de laatste maanden lijkt het steeds raak te zijn in het huis van Kate Moss. Een paar maanden geleden werd er ingebroken, vervolgens stond haar keuken ineens helemaal blank en nu is de sauna kapot. Bovendien blijkt de vloer helemaal vergaan en moet de bedrading opnieuw worden aangelegd.

Hoewel dit voor Kate natuurlijk ook een flinke ramp is, zal zij de schade ongetwijfeld wat minder voelen dan iemand anders. Als topmodel verdient ze namelijk ontzettend goed. Per jaar haalt ze zo’n 8,5 miljoen dollar binnen en op het moment is ze onder meer het gezicht van Versace en Longchamp. Bovendien doet ze dit werk al jarenlang, waardoor ze inmiddels een aardig fortuin vergaard heeft.

Na een turbulent liefdesleven is Kate nu al even samen met Jamie Hince, gitarist van The Kills. Hoewel die ook van een feestje houdt, is hij gelukkig niet te vergelijken met de ex van Kate, Pete Doherty.

In ieder geval zal de uitdrijver binnenkort zijn werk komen doen tijdens een speciale ceremonie en zowel zij als Jamie hopen hiermee alle ellende op te lossen.

Afbeelding: Flickr account FLA * PESSOA

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020