Excite

Kate Moss zegt ja, Tatjana begint te twijfelen

Wat een feest. Anderhalf jaar na de verloving gaat Tatjana Simic toch echt bijna trouwen. Met haar Ronnie Rosenbaum. Enige wat nog in de weg staat, is dat Rosenbaum nog niet de scheiding met zijn vorige vrouw rond heeft. Genoeg reden voor Tatjana om toch een beetje te gaan twijfelen. Zou er eerst nog sprake zijn van de meest spektaculaire bruiloft ooit in Nederland gehouden, nu geeft de Flodder-actrice aan dat ze niet halsoverkop wil trouwen. Maar anderhalf jaar klinkt in onze oren niet echt halsoverkop. Hopelijk een prachtig huwelijk in deze zomer voor Tatjana!

Wie ook gaat trouwen, is Kate Moss. Ze zei volmondig ja tegen haar vriend Jamie Hince. Dat deed ze op haar verjaardag, in Mustique. Het supermodel durft de grote stap wel te wagen met Hince. Ze is sinds 2007 samen met hem en het liefdespaar woont ook al op het hetzelfde adres. Het is voor Kate Moss haar eerste huwelijk. Jamie Hince verraste het Britse model door langs te komen op Mustique en een grote diamanten ring om haar vinger te schuiven.

David Walliams zal bij weinig mensen een belletje doen rinkelen. Toch is de Britse comedian bekend in Nederland. Hij is de ster van de Britse serie Little Britain. Die lange, dunne. De 38-jarige Brit maakte het begin 2009 uit met het 18-jarige model Lauren Budd, maar stapt nu al in het huwelijksbootje met het supermodel Lara Stone. Van geboorte overigens een Nederlandse. Lara kreeg ook een gigantische ring om haar vingers geschoven en is helemaal gevallen voor de grappige Brit.

Afbeelding: Flickr, granth

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020