Excite

Kate Winslet redt moeder Richard Branson

Soms lijken supersterren net superhelden. Zoals Kate Winslet, die een 90-jarige vrouw redde uit een brandende villa. En om het verhaal nog spannender te maken, was het ook nog eens de moeder van de miljardair Richard Branson die zij veilig uit de vlammen haalde.

Uiteraard heeft de eigenaar van miljardenbedrijf Virgin de actrice netjes bedankt voor bewezen diensten. De brand brak uit in een villa op het privé-eiland van de schatrijke zakenman. De villa werd getroffen door bliksem, waarna het al snel in lichterlaaie stond.

Er waren op dat moment 20 mensen in het huis aanwezig. Volgens Branson was het een erg eng moment. "Mijn zoon Sam bedacht zich dat het veel erger had kunnen zijn. Hij werd overweldigd door angst bij de gedachte dat niemand wakker was geworden."

Bij de brand, die om vier uur ’s nachts uitbrak, raakte niemand gewond. Wel raakte Branson een aantal dagboeken en foto’s kwijt, maar de miljardair is dankbaar dat het daarbij is gebleven. "Er zijn geen vrienden of familie gewond geraakt en dat is het belangrijkste," schrijft hij op zijn persoonlijke blog.

Branson heeft het eiland sinds de jaren '80 in zijn bezit. Zijn dochter zou later dit jaar gaan trouwen in de villa, maar de kans is klein dat het optrekje op tijd weer is opgebouwd.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021