Excite

Kate Middleton topless foto's

Een topless Kate Middleton is gefotografeerd terwijl ze op vakantie was in Frankrijk. De foto’s werden vandaag gepubliceerd in het Franse tijdschrift Closer. Kate Middleton was op vakantie met haar man prins William in een Frans kasteel in de Provence, eigendom van een neef van de Britse vorstin. De foto’s zijn op grote afstand met een telelens genomen, terwijl Kate van de Franse zon zat te genieten. Prins William is ook te zien op de foto’s, terwijl hij speelt mijn zijn tablet.

Juridische stappen

Kate Middleton en de Britse Koninklijke familie zijn woedend op de paparazzi die de foto’s gemaakt hebben. Volgens een bron is het stel “boos en verbijsterd” en wordt er gedacht aan juridische stappen tegen de fotograaf en het blad. Een woordvoerder van het Koningshuis zei vandaag dat met de foto’s “een grens is overschreden.”

Geen interesse Britse media

Volgens de BBC zijn de foto’s vorige week ook aangeboden aan verschillende Engelse media, maar er was geen interesse. Sinds de afluisterschandalen van de krant News of the Word zijn de Britten discreter geworden als het gaat om de privacy van hun Koningshuis.

.

Schandaal prins Harry

Het is het tweede schandaal voor het Britse Koningshuis in korte tijd. Vorige maand verschenen naaktfoto’s van prins Williams jongere broertje Harry. Prins Harry vierde vakantie in Las Vegas, waar hij een stripspelletje speelde met wat vrienden. De foto’s verschenen op een Amerikaanse showbizzwebsite. Ook toen plaatsten de Engelse kranten de foto’s niet, omdat het volgens het Brits paleis een inbreuk zou zijn op de privacy van de 27-jarige prins. Tabloid The Sun plaatste de foto’s later alsnog.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020