Excite

Katie Price gooit kinderen in de strijd

Katie Price lijkt alles uit de kast te trekken in haar strijd tegen ex Peter Andre. Zo wil ze dat haar zoon Harvey haar nieuwe vriend Alex Reid ‘papa’ noemt. Hoewel Harvey niet de biologische zoon van Peter Andre is, heeft hij hem wel altijd zo gezien en behandeld.

De beslissing van Katie zal hem dan ook ongetwijfeld ontzettend veel pijn doen. Eerder verbood Katie Peter Andre al om de gehandicapte Harvey mee op vakantie te nemen met Princess Tiaami en Junior, hun twee gezamenlijke kinderen. Peter denkt dan ook dat Katie Harvey gebruikt om hem te treiteren. Hij geeft om Harvey en houdt van hem alsof het zijn eigen zoon is en het is voor hem dan ook afschuwelijk om zijn twee kinderen mee op vakantie te nemen, terwijl Harvey thuis moet blijven.

Om ervoor te zorgen dat haar kinderen snel wennen aan Alex, heeft ze hem al gevraagd om bij haar in te trekken. Peter is hier niet zo blij mee; die is bang dat niet alleen Harvey, maar ook de andere twee kinderen Alex straks ‘papa’ gaan noemen.

Ondertussen doet Peter Andre er alles aan om de scheiding zo snel mogelijk te laten verlopen. Hij heeft een aanvraag ingediend voor het regelmatig zien van alledrie de kinderen en hoeft geen cent van Katie. Wel wil hij de helft van de bezittingen waar hij ook aan mee heeft betaald. Katie ontkent overigens dat ze Harvey bewust bij Pete weghoudt. Volgens haar kijkt ze alleen naar de belangen van haar kind.

Afbeelding: News of the World

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020