Excite

Katie Price: ‘Huwelijk loopt geweldig!’

Volgens Katie Price is er helemaal niets waar van de geruchten dat het tussen haar en kooivechter Alex Reid niet zo lekker loopt. Volgens het glamourmodel is hij echt haar prins op het witte paard en gaat het hier om echte liefde.

Katie trouwde met Alex toen de inkt op de scheidingspapieren van Peter Andre nog amper droog was. Volgens omstanders deed ze dit vooral vanwege het geld en om Peter Andre te laten zien dat ze nog steeds gewild was. Inmiddels ziet het stel elkaar echter amper en heeft Alex al tegen de roddelbladen gezegd dat hij best over zijn huwelijk wil praten, met de hoogste bieder!

Ook zou hij tegen verschillende vrienden al hebben aangegeven dat hij het huwelijk helemaal zat is en dat hij het niet prettig vindt dat alles om Katie draait. Als kooivechter had hij misschien geen heel bloeiende carrière, maar in zijn vakgebied was hij wel redelijk beroemd. Nu wordt hij amper serieus genomen.

Katie is daar blijkbaar niet van op de hoogte, want zij roept nog steeds dat Alex de liefde van haar leven is. Volgens haar kan ze het voelen als het goed zit. Aan de andere kant laat ze geen kans onbenut om de verhoudingen in de relatie even goed weer te geven: ‘Als het gaat om geld of materiële dingen kan Alex mij niets bieden.. maar dat maakt me niet uit. Ik kan voor mezelf zorgen.’

Afbeelding: Entertainme.excite.co.uk

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2019